25 Ocak 2012 Çarşamba

Bunalım

Siteyi takip eden arkadaşlar, bir süre daha yeni yazı olmayacak bunalımdayım. Evde oturuyorum mal mal house izliyorum. Ölmedim yani haberiniz olsun dönüşüm muhteşem olacak hehehe.

Ha bu arada bloğa yazıların altına butonlar ekledim düşüncenizi bildirin.

10 Ocak 2012 Salı

Amerikan Dolarlarında İkiz Kuleler

Amerikan doları içinde bir çok masonik simgeyi barındırır daha öncede deşifre etmiştik fakat bu paylaşacağımı heryerde göremezsiniz.


Her dolarda ayrı ayrı çöküşü konulmuş. Hadi tesadüf diyin bunada! Bende size bu şekillerin doları uçak şeklinde katladığınızda çıktığını söyleyeyim. Bu adamların her geçen gün yeni bir sırrı ortaya çıkıyor artık bu olayların gerçek olduğunu anlayın.

1 Ocak 2012 Pazar

Storyoftheilluminati Yöneticisinden Kişisel Bir Mesaj

Ey şeytanlar ve şeytana uyan insanlar. Bu mesajım sizedir. 


Artık tüm gerçekleri görebiliyor ve insanları uyandırıyorum. Sizin amaçlarınızı baltalamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Fakat eğer bu siteyi kapatırsanız veya hayatıma bir müdahalede bulunursanız, unutmayın kaybedeceği bir şeyi olmayan bir adam her şeyi yapabilir. O yüzden ona göre davranın. Bu iş benimle bitmez bunu da bilin. Bu mesajın sahipleri kendini bilmektedir.

Bu mesajım ise okuyucularımadır. 2 aydan fazladır bu bloğa yazıyorum ve sizi bilgilendirmeye çalışıyorum. Bilgilerimi sizinle paylaşıyorum. Bildiğim, gördüğüm, öğrendiğim her şeyi yazmaya çalışıyorum. Eğer bu bloğa 1 ay yazmazsam veya site kapanırsa ne olduğunu anlarsınız herhalde ve harekete geçersiniz. Sizde çevrenizdekileri bilgilendirmeye çalışın. Allah yardımcımız olsun.

Kanıtlar - Sübliminal Mesajlar ve Fazlası