23 Nisan 2012 Pazartesi

Tupac Yaşıyor!

Daha öncedende bahsetmiş olduğum blue beam, hologram teknolojilerinin gördüğümüz en iyi örneğini size göstereceğim şimdi. Önce kısa bir bilgi veriyim.

Tupac 1996'da ölen bir şarkıcıdır ve bir çok fanı vardır. Şimdi bunun gibi bir adamı hologram teknolojisiyle canlandırıldığını göreceksiniz.


Gördüğünüz gibi son derece yüksek bir teknoloji 2012 yılına aittir. Peki bu teknolojiyi kullanarak neler yapılabilir? Örneğin böyle bir teknoloji ve bir güce sahip olsam popüleritesi  fazla olan bir kişiyi öldürür ve bu teknolojiyi kullanarak fanlarına istediğimi yaptırabilirdim düşüncelerini değiştirebilirdim.

21 Nisan 2012 Cumartesi

DJ Fresh ft. Rita Ora - Hot Right Now (Official Video) (Out Now)

Şu şarkıyı dinlerken klibe baktığımda şu sahneyi gördüm

Arkada gördüğünüz gibi açık açık ZİON yazıyor. Böyle sahneleri film falan izlerken hep görüyorum zaten Allah mı gösteriyor nedir hep denk geliyorum. Bu da şarkının linki 1.dakikada dediğim olay.

17 Nisan 2012 Salı

İnternet Kontrolü

Başta Facebook olmak üzere bir çok dev internet sitesi insanların profillerini bilgilerini dosyalıyor ve devlet arşivlerinde tutuyorlar. Böylelikle onların ne zaman ne yapacaklarına dair bilgi sahibi olabiliyorlar. Ya da ilerde gerçekleşirse ACTA diye bir olay var. Bu ACTA'yla birlikte tüm internet kullanıcılarının özgürlüklerini kısıtlayacaklar ve sizi isterlerse bir şarkı indirmekten tutuklayabilecekler. Durum böyle.

Google'ın kurucularından Sergey Brin, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda internetin geleceğinden endişe duyduğunu söyledi. Bunun nedenini ise, dünyanın dört bir yanından gelen "interneti kontrol altına alma çabaları" olarak açıkladı.

"Birkaç yıl önce böyle bir şey olacağına, yani şirket ve devletlerin interneti bu denli kontrol altına almaya çalışacağına ihtimal dahi vermiyordum" diyen Brin'e göre bu durumun 3 sorumlusu var. Bu sorumlular hükümetler, telif haklarını savunmak adına ipin ucunu kaçıran şirketler,Apple ve Facebook gibi katı denetim uygulayan internet devleri.

Brin, Apple ve Facebook'u, kendi platformlarında neyin yayınlanıp neyin yayınlanmayacağı konusunda çok katı davranmakla suçluyor. Telif hakkı savunucularının ise, işi çok ileriye götürdüğünü, bu hakları savunurken insanların "internet hakkını" ellerinden aldıklarını iddia ediyor.

Hükümetleri suçlarken ise, Google olarak yaşadıkları zorlukları örnek gösteriyor. Brin'e göre ABD hükümeti, sıklıkla Google'dan kullanıcı bilgilerini istiyor. Bunu yapmak istemeseler de yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen Brin, yine de mücadele etmekten kaçınmayacaklarını sözlerine ekliyor. 

9 Nisan 2012 Pazartesi

Elder Scrolls V

2-3 gün önce bu oyunu kurdum ve oyun çok hoşuma gitti. Vaktiniz olsa 24 saat oynayacağınız türden sizi içine çeken bir oyun. Lakin her zamanki gibi illuminati olarak tanımladığımız örgüt buraya da imzalarını atmışlar. Oyunu oynarken fark ettim ve hemen ekranın görüntüsünü kaydettim.

1 Nisan 2012 Pazar

David Rockefeller İkiz Kulelerin Yıkılışını İzledi

Bu videoda David Rockefeller ikiz kulelerin yıkılışını ofisinden izlediğini söylüyor. Hüzünlenmiş garip kıyamam sana Rockefeller'ım :((((