22 Aralık 2011 Perşembe

Model - Pembe Mezarlık Deşifre

Model grubu 1 yıl önce şöhret olan bir grup. Bu aniden gelen şöhreti kime borçlu olduğunu bu videodan öğreneceğiz.


İlluminatiyi birazda olsa araştıranlar bu klibi izlediklerinde baphometi benim gibi tanımışlardır. Bu videoyu hazırlayan arkadaşlarada çok teşekkürler.

11 yorum:

  1. Matrix filminde birçok sübliminal mesaj olduğunu söyledin bi gün matrix'i deşifre et de okuyak.

    YanıtlaSil
  2. Bu aralar yoğunum fakat ilk fırsatta yazmaya çalışıcam. 3 film olduğundan biraz uzun sürecektir.

    YanıtlaSil
  3. Alice in wonderland de de varmışş ...

    YanıtlaSil
  4. sadece 1-2 filmde olsa iyi. bu konuları araştırdıktan sonra izlediğiniz tüm hollywood filmlerinde bu işaretleri görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sayıları denizlerdeki kum kadar !!!!!!!!! her tepeden aşıyorlar !!!!!!!!! önce amerkika kıtası ,sonra afrika kıtası ,ortadoğu ,ve birçok ülke de herşeyi sömürdüler talan ettiler ,herşeyi tükettiler katlettiler doymak bilmiyorlar ,doğruyu yanlış yanlışı doğru gösterdiler ,sıcağı soğuk soğuğu sıcak gösterdiler , allahın dünya üzerindeki butün nimetlerini gasp ettiler ve herkez onların elinden yiğiyor !!!!!!!!! ve her insan onları görüyor !!!!!!!!! elbet birgün sayıları denizdeki kumlar kadar çok olsa bile başa çıkacağız !!!!!!!!!

      Sil
    2. bizler beklemekteyiz şu anda bunların hepsının farkındayız !!!!!!!!! bizler hiç bir polıtik parti veya tarikat mensubu insanlardan da değiliz !!!!!!!!! bizler allahdan başka sahibi olmayan ve ondan başka kimseye boyun eğmeyen kullarıyız !!!!!!!!! zamanı geldiği zaman yüce allahın izni ile bunun altından da kalkacağız !!!!!!!!! bazı insanlar vardır yer yüzünde , bunları ne yüce allah katından indirilmiş ,kitaplar; üzerinden oyunlar ile kandırabilirsin nede bazı polıtikalar ile !!!!!!!!! bu insanlar zaten bu oyunlar oynanmadan önce bunların farkındadırlar !!!!!!!!! bu insanlar sadece allah için yaşamaktadırlar, bu kişilerden çoğu insanlar farkında bile değildir !!!!!!!!!

      Sil
    3. siteyi KURAN arkadaşım insanların farkındalığı için çok emek ,zaman harcamışsın nerdeyse haykırmışsın !!!!!!!!! ellerine sağlık !!!!!!!!! allah ın senin için huzur ve mutluluk temenni etmesi dileklerimle allaha emenet ol !!!!!!!!!

      Sil
  5. eyvallah sağolasın. umarım yaptıklarımız boşa gitmez tek temennim o.

    YanıtlaSil
  6. alemlerin Rabbi yuce ve tek yaradan Allah, yar ve yardimcimiz olsun Amin.

    YanıtlaSil
  7. hepsi uyuşturucu kafası

    YanıtlaSil
  8. şu grubla uğraşmayın klipi onlar mı düzenliyo gidin yönetmene söyleyin grub ilüminati olsa niye insanların bayramlarını kandil gecelerini kutlasın

    YanıtlaSil