25 Ocak 2012 Çarşamba

Bunalım

Siteyi takip eden arkadaşlar, bir süre daha yeni yazı olmayacak bunalımdayım. Evde oturuyorum mal mal house izliyorum. Ölmedim yani haberiniz olsun dönüşüm muhteşem olacak hehehe.

Ha bu arada bloğa yazıların altına butonlar ekledim düşüncenizi bildirin.

2 yorum:

  1. merhaba, yazilarini ve paylasimlarini cok yararli buldum. bilmedigimiz ve uyutuldugumuz cok konular var. ilk olarak tevafuken bir videoda izlemistim, dikkatimi cekip arastirdigimda ise dehsete kapildim diyebilirim. cocukken hayran oldugumuz cizgi filimler, günümüzde bize modern ve cagdaslik ayagina yutturulan filmler, müzikler ve daha bir cogu subliminal mesaj iceriyor. ve insanlari kötüye sürüklüyor. insanlar kuklalastiriliyor, düsünce yetilerine, bilinc alti mesajlarla saldiriyorlar. belgesellerde dahi o mesajlar var. cok dikkatli olmak gerekir. imanimizi kuvvetlendirmemiz lazim. Hep birlikte tek yumruk olup bu pisliklere karsi güclü ayakta duralim! Bilgilenelim ve bilgilendirelim.

    Allah razi olsun paylasimlarin icin.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim bu yorumun için. umarım herkes blog hakkında böyle olumlu düşünüyordur. ben kendi araştırdığım konuları anlatmaya ve bilgi vermeye çalışıyorum. yeter ki insanlar artık uyansın.

    YanıtlaSil