28 Şubat 2012 Salı

GTA 4 All Seeing eye is watching you

videoda göstermek istediğim yer 7.dakikadan sonradır. nico bellic oyundaki karakterimiz bir bilgisayarı açar ve duvar kağıdında yazanların hiçte oyunla ilgisi yoktur.

edit: Daha önceden bulduğum birde subliminal mesaj var koymayı unutmuşum.

13 yorum:

  1. antiilluminati ne amk ya :) götümüze sokmadan ciddiye almaz kimse bunları işte.o kötü.

    YanıtlaSil
  2. bloğu aceleyle açınca aklıma daha iyi bir isim gelmedi napalım :D. aynen haklısın ama biz paylaşalımda gerisi onlara kalsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ismi iyi bulmuşsun bence !!!!!!!!! ne diyecektin anti deccal mı !!!!!!!!! anti emparyalizm mi !!!!!!!!! Anti illuminati çok şey barındırıyor bir çok anlama geliyor aklı selim olan insanlar için !!!!!!!!! sanırım şu an uk desin selam et dostlara ordaki ben uzun zamandır fırsat bulup gelemedim !!!!!!!!!

      Sil
  3. nerden çıkardınız ki bunu :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece tahmin !!!!!!!!! yanılıyormuyum ?????????

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. peki!!!!!!!!! ama seni tebrik etmek isterim !!!!!!!!! bu cesaretin ve bilgin konusunda !!!!!!!!!

      Sil
  5. umarım ilerki zamanlarda allah katından indirilmiş 4 kitap ve 4 dine karşı nasıl bir savaş halinde olduklarını , birbirleri ile nasıl savaştırdıkları hakkında bazı bilgiler yayınlarsın veya araştırma yaparsın büyük ihtimal ile aynı kapıya çıkacaktır!!!!!!!!! ve bununlada kalmayıp aynı dine mensup halkları dahi birbirlerine kırdırmışlardır !!!!!!!!! ve şu anda aynı allahı olan iki farklı din e mensup insanların aynı amaç için birbirlerine kırdırmaya çalışmaktadırlar!!!!!!!!! incilin devamının kuran olduğunu binbir oyunlar ile insanlardan nasıl gizlemeye çalıştırdıklarını !!!!!!!!! dinleri nasıl yobazlaştırmaya çalıştıklarını !!!!!!!!! bazı bölümlerde belirtmişsin bunlara çalışan devlet adamlarından !!!!!!!!! bunlara çalışan sadece devlet adamı ile ibaret değildir !!!!!!!!!! birçok din adamı kimliği altında bir çok şahısta mevcuttur !!!!!!!!! bu olaylar insanların tahmin ettiğinde daha büyük tür ve ciddidir !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  6. örneğin albert einstein !!!!!!!!! kimdir ????????? ,kime çalışmıştır????????? ,kim sponsor olmuştur????????? , her l q sü yüksek olan kişi bilim adamı olabilirmi????????? ,bilim adamı olmanın şartları nedir????????? ,kime çalışmak zorundadır????????? ,bazı bilim adamları neden intahar etmiştir????????? albert einstein atomu parçalamaya yeteri kadar zeki biri ollupta ,ileride insanların bunun la birbirlerini öldürebileceğini hesaplayamayan biri midir ????????? (benimle dalga gecenlerin ellerine atomu parçalayıp verdim)kelimesine yakın kelimeler neden kullanmıştır ????????? (ben atom araştırmasını insanların birbirlerini öldürmesi için yapmadım)cümlesini kullanmak tarihte ismini temize çıkarmasını sağlamışmıdır ????????? bizim bildiğimiz tarih gerçekten dorumudur ????????? icatlar gerçek sahiplerinemi ait????????? uçağın icadı şimdiki yüzyılamı ait 6 milyon yıl önceyemi ait ????????? matematik icatmıdır halendaha öğrendiğimiz bır dalmıdır ve nereden öğreniyoruz ????????? bizim dedelerimiz gerçekten maymunmuydu eğer değil ise neden öyle düşünülmesi istenmişitir ????????? bu şekilde milyonlarcası insanlığın hayatına girmiştir !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. dünyanın kendi etrafında dönüş hızı ortalama saatte 1.800 km dünyanın güneş etrafında dönüş hızı saatte 108 .000 km güneşin de evren içindeki ilerleme hızı 720 .000 km yani bizler güneş sistemine bağlı gezegenler ile birlikte 720.000 km hız ile ilerliyoruz uzay boşluğu içinde !!!!!!!!! bu şartlar altında marsa gönderildiği söylenen uzay mekiğinin marsa ulaşabilmesi için saatte kaç km hız yapması gerek uzay boşluğunda kaldığı süre içinde ????????? eğerki güneşin çekim alanı ile ilerlemek mümkün ise uzay mekiğinin de saat te 720.000 km daha hızlı ilerliyor demektir uzay boşluğunda bu hızda ilerleyen bir araç yapmaya şu andaki teknoloji mevcutmudur , eğer mevcut ise bu hızda ilerleriken mekiklerdeki bahsedilen meteor yağmurlarına karşı yapılan tampon bölge bu hızdaki gelen meteor parçalarını karşılayabilecek kapasiteye ulaşabilirmi????????? basit bir silahtan çıkan merminin hızı sadece 1500 km iken 720.000 km hızla gelen bir nesne için pampon bölge yapmak mümkün mü bizim bildiğimiz bir teknoloji ile !!!!!!!!! dış şartlar açısından o hızda ilerleyecek bir araç yapmak mümkünmü !!!!!!!!! bu araştırmalar için insanlardan vergi olarak alınıp yüzlerce katirilyon dolar harcama yapıldığı söyleniyor , gerçekten yapılsa bile bu harcamalara değecek bir yatırımmıdır !!!!!!!!! eğer yapılmıyor ise bu paralar nereye gidiyor !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  8. sağlık sektörü dahi bu işlere karıştırılmıştır !!!!!!!!! sadece bir örnek olarak 18 yaşındaki bir insan ile 30 yaşındaki bir insan ve 50 yaşındaki bir insanın tansiyon oranları ve kolesterol oranları kimyası gereği birbirlerinden farklı olmak zorundadır !!!!!!!!! 50 yaşındaki bir insanın değerlerini neden 18 yaşındaki bir insanın değerlerine indirilmeye çalışılmaktadır ????????? bu çalışmalar hangi ülkelerede yapılmaktadır ????????? bu kurallar bizim bu ilaçları ihrac ettiğimiz ülkeler için geçerlimi ????????? hangi durumlarda bu ilaçlar kullanılmalıdır ????????? tarım alanında neden kimyası değiştirilmiş tohumlar ve kendi tohumunu üretmeyen sebze tohumları ihracat edilmiştir israilden ????????? ve çiftci buna teşvik edilmiştir?????????

    YanıtlaSil