5 Kasım 2011 Cumartesi

21.12.12 ve 11 Eylül 2012

Bu tarihlerde çok önemli olaylar olacağını düşünüyorum ve araştırmalarımda onu gösteriyor. Fakat bu adamların ne yapacağı belli olmaz. Belki de her şey komplo teorisiydi dedirtmek için bu tarihlerde bir şey yapmayabilirler de. Ama bin yıllık planlarını çöpe atacaklarını sanmam çünkü artık çok yakınlar.

11 Eylül 2012 tarihi 11 Eylül 2001 yani ikiz kuleler saldırısından 11 yıl sonraki tarih. Aynı zamanda daha önce ki yazılarımda bahsetmiştim, 11 eylül 2001 yılından tam 11 yıl önce aynı gün YENİ DÜNYA DÜZENİ duyurulmuştu. Bu yüzden 11 rakamı önemlidir ve şeytanı temsil eder rakamsal değeri. 11 Eylül 2012 de ne olacak bilemem ama kötü olayların olacağına eminim.

Aynı şekilde 21 Aralık. Onun hakkında fikir üretebiliriz çünkü o tarihi kıyamet diye bize benimsettiler artık. Büyük ihtimalle HAARP ve daha bir çok sahip olduğu silahları kullanarak küçük bir kıyameti başlatacaklar.

11 yorum:

  1. benim bildiğim 666 şeytanı temsil eder

    YanıtlaSil
  2. Kardes sen çok fazla çizgi film izlemişsin

    YanıtlaSil
  3. sende hiç izlememişsin hayata at gözlüğüyle bakıyorsun

    YanıtlaSil
  4. Doru ben bu konuda araştirmalar yaptim.ILLuminati bişeyler planliyor.hatta 2012 filmiyle a4ikca mesaj birakiyor.biraz gözünüzü acipda etrafta olanlara dikkatle bakin!!

    YanıtlaSil
  5. gençler 11 eylül 2012 geçti bi şey yok

    YanıtlaSil
  6. illumemati diye bişey yok lan yemiş birileri sizi ha tamam masonlar var diğer tipllerde ama illuumemati yok

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar kafanızı yormayın, ahlaklı, erdemli, iyi insan olmaya çalışın ve Allah'a inanın ve sığının.

    YanıtlaSil
  8. vay be teknoloji ne kadar çok ilerlemiş insanlar kıymatin ne zaman kopacağını dahi bilir oldular.inanmayın şu maya mıdır nedir biz müslümanız ya elalemin kıymatinden bize nebiizim kıyametimizi allahtan başka bilen yoktur.

    YanıtlaSil
  9. Admin Adın Anti İllumunati ama illumunati ... sını çok seviyorsun herhalde !

    YanıtlaSil
  10. bişey olmadı herşey palavradan ibaret

    YanıtlaSil