7 Kasım 2011 Pazartesi

Barkod Sistemi

Bildiğiniz gibi barkod çeşitli aralıklar ve kalınlıkları olan çizgilerin yan yana gelmesiyle oluşmuş sistemlerdir ve bugün alışverişin vazgeçilmez kolaylaştırıcı unsurudur. Fakat barkoda dikkatli bakıldığında uzunlukları diğerlerinden farklı olan 6 adet çizgi vardır. Bu çizgilerin ilk 2 tanesi başta ikinci 2 tanesi sondadır. Peki neden bu çizgiler diğerlerinden daha uzundur? Çünkü yapılan araştırmalar barkod makinelerinin bu çizgileri okumadığını göstermiştir. Yani eşit boyda çizgilerin olması okumasını bile kolaylaştırmaktadır. Fakat 6 çizgi daha uzundur. Bu aklınızın bir köşesinde kalsın.




Şimdi ikinci bilgiye geçelim. Eski ve yeni ahitte kıyamet alametlerini anlatırken şöyle bir cümle geçer, "o gün üzerinde şeytanın işareti olmayan hiç bir şey ne alınabilir ne de satılabilir". Şimdi bu da aklınızda dursun.


Son ve can alıcı bilgi ise şudur.


Kabala bilindiği gibi Yahudi aleminin yüzyıllardır kullandığı görünüşte sadece güzel hayat vadeden bir büyü sistemidir ve bu büyü sistemi "hiram abas"tan bu yana Yahudi önde gelenleri tarafından kullanılır Kabala ile ilgili gerekli ve detaylı bilgi internette her yerde bulabilirsiniz. Kabalada büyü dilindeki 2 düz çizgi (II) 6 sayısını sembolize eder, yani yan yana eşit uzunlukta iki çizgi 6 demektir.


Şimdi bütün bilgileri harman edelim. Barkodun baş, orta ve sondaki 2 uzun çizgilerini alın yan yana koyun (II II II) bunu kabala dilinde yorumlayın. Sonuç 666'dır. Yani bütün hıristiyan ve yahudi alemine göre şeytanı sembolize eden sayı.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder