5 Kasım 2011 Cumartesi

Görünmeyen Para

Şimdi size çok ilginç bir şey söyleyeceğim. İlerde kullandığınız parayı göremeyeceksiniz. Bu söylediğim şu an çok saçma geldi değil mi? Peki o zaman dinleyin. Şu anda ABD dolarının sadece %3 ü piyasada dolaşıyor. Kalan %97 elektronik ortamda. Peki kredi kartları? Şu an her ailede en az 1 kredi kartı var. Çoğunlukla nakit para bile taşımıyoruz. İşlemlerimizi bankadan hallediyoruz. Yakında olay tamamen kredi kartlarına dönecek. Ne aldığınızı bilecekler. Onların istediğini alıcak istemediklerini alamayacaksınız.

Bir de ülkelerin sistemine gelelim. Şu an ABD dolar basma hakkı Rothschild ailesindedir. Aynı şekilde Almanya'nın sterlinini basma hakkıda Rothschild ailesinde. Şimdi bir düşünün bu 2 ülke para bakımından bu aileye muhtaç durumda. Biraz daha düşünün şimdi. Neden tüm devletlerin dış borcu var. Amerikanın bile dış borcu vardır. Kime bu borç ya? İşte bu Rothschild ve Rockefeller ailelerine. Tamamen onlara muhtaçlar.


şu videoyu izlediğinizde her şey daha da netleşecek merak etmeyin.


https://www.facebook.com/photo.php?v=117649298345304

2 yorum:

  1. orada bir hata yapmışsın almanya değil ingitere olcak o ülke çok emek harcamışsın tebrik ederim ......... yüce ALLAHIN kudreti üzerinden olsun !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler. benim bildiğim almanyada dahil. yanılıyor olabilirim tabiki daha fazla araştırmak gerek

    YanıtlaSil