17 Kasım 2011 Perşembe

Lady Gaga'nın Tanrı Kelimesine Verdiği Tepki

Lady Gaga ağır bir zihin kontrol içerinde diğer sanatçılara göre. İlluminatinin en büyük projelerinden müzik endüstrisinde. Lady Gaga'nın katıldığı bir programda Tanrı kelimesi geçtiğinde yaptığı hareketi izleyelim şimdi, oynat uğurcum hehehe.


Tek gözünü kapatıyor. Kliplerinde de çokça kullandığı bir illuminati sembolü.

6 yorum:

  1. has siktirin ulan beyinsiz moronlar tek göz işareti tanrı horus un gözüdür ne alaka luciferle beyniniz yok ki sikeyim beyninizi

    YanıtlaSil
  2. ulan beyinsiz tanrı horus diye bir varlık gerçekte var mıdır? gerçekte olan eski adıyla lucifer bugünkü adıyla iblistir. horusmuş tek gözmüş hep onun bok yemeleri.

    YanıtlaSil
  3. iblis gerçekte var mıdır ? hani göstersene birader bana ikiside hikayeden başka bir şey değil amk

    YanıtlaSil
  4. ateistsen sana hiç bir şey kanıtlayamam kardeşim. Allah'a inansan bunun temelinde bunun yattığını anlarsın zaten. İblis sana görünse sen onun iblis olduğunu bilsen Allah'ın varlığını kesin olarak kanıtlarla bilsen iblise uyar mıydın zaten? Amaç bu.

    YanıtlaSil
  5. İblis Baphomettir Ve şuanalrdada baphomete tapan insanlar görünmektedir. ve tek göz Horusun yada Ra'nın herşeyi gören gözüdür ama bu hangisinin bilemeyiz çünkü ikisininde göz şekli aynıdır.

    YanıtlaSil
  6. bu arada illuminati çoğu ünlünün zihinlerinin bir bölümüne beyin dalgası kontrolüyle şeytana tapma-ateistlik yerleştirmişlerdir.bazı ünlüler beyinleriyle fean savaş vermiş lakin başaramamışlardır.örneğin mirranda cosgrovemiydi nasıl yazılıyo unuttum o işte. bi ara beynini kontrol etmeye çalıştı ama yapamadı depresyondan başını kazıdı.ama bu aralar eminem kurtuldu illuminati onun peşinde.michael jacksonda kurtulmuştu. onuda illuminati öldürdü.

    YanıtlaSil