29 Kasım 2011 Salı

illuminati.org vol.2

Daha önceki yazımda illuminati.org un tamamen bir uydurma olduğunu ve o tarihte hiç bir şey olmayacağını belirtmiştim. Fakat şu anda çok önemli bilgiler edindim ve düşüncelerimi değiştirmeye başladı. İlluminati.org'un 6 kasım 1996 tarihindeki ve ilerisindeki yazılarını buldum. Yazının sonunda kaynağı vericem sizde bakabilirsiniz.


Göründüğü gibi ana ekranda bir piramit bizi karşılıyor. Altında "illuminati dünya hakimiyetinde çok uzun ve şanlı bir tarihe sahiptir. Atlantisten modern günlere kadar hedefimiz değişmemektedir" yazmakta. History of the illuminati bölümüne tıkladığımızda ise benzer bir yazı var fakat bu sefer altında şu yazmakta " İlluminati çok uzun zaman önce keşfedildi ve varlığını bugünde sürdürmekte".  İnform of the İlluminatide ise " teklikeleri biliyorsanız, hala gizli illuminati bilgilerini yaymayı seçtiyseniz, lütfen mesajınıza illuminati information yazmayıda unutmayın, böylelikle alıcı yüksek öncelikli bir mail olduğunu anlar". İngilizcesi olanlar altındakileride çevirebilir.

Site 2002 yılına kadar bu şekilde kalıyor. Düşünün 1996'da illuminati bilinen bir örgüt müydü? Geldik 2002'ye.


We'll be seeing you soon. Yakında sizi göreceğiz yazıyor. Sadece bu kadar.

Geldik 2007'ye.


2007'de site tekrar değişti ve bu sefer üye girişli bir site oldu. Altında sadece illuminati üyeleri girebilir yazmakta. Üye olunamıyor.


İlluminati.org 2009 tarihinde tekrar biçim değiştirdi ve biraz blog havası almış. Yanda bir çok yazı var fakat şu anda çevirmek çok zaman alacağı için belki ilerde çevirebilirim. Yada ingilizcesi çok iyi olan bir arkadaş başlığın altına yorum yapıp yardımcı olabilir. Site yeni yazılar yazıyor ilerleyen zamanlarda ve en sonunda 2011 yazında site sayacı çalışmaya başlıyor ve şu yazıyı yazarken kalan zaman 7 gün...

İncelemek isterseniz kaynak burası http://web.archive.org/web/19961106145323/http://www.illuminati.org/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder