6 Kasım 2011 Pazar

Bluebeam Projesi

Bluebeam Projesi, NASA'nın bir projesidir. Bir çeşit hologram teknolojisi. Aşağıda vericeğim görseller anlamanıza yardımcı olacaktır.


Bu video Rusya'dan. Çarmıha gerili İsa'yı görüyoruz.

Ve bu da yine bluebeam'le yapılmış bir hologram. Böyle videolar çok var, internette araştırabilirsiniz.


Bu meleklerde aynı şekilde hologramdır. Çünkü insanlar melekleri melek formundayken göremezler.


Bu video ise her şeyi anlatıyor zaten. Amaçları, insanları hologramla aldatıp deccalin peşinden gitmelerini sağlamaktır. Fakat bu planın son parçasıdır. Deccalden önceki planları sahte UFO saldırısı olacak.

Tüm dünyayı birleştirmenin en kolay yolu nedir? Tüm dünyayı tehdit edecek bir saldırı. Uzay savaşı. 1970'lerden 2011'e kadar uzaylılar hakkındaki düşüncelerimiz değişti. 1970 lerde uzaylılara inanılmazken 2000 nesili tamamen inanıyor. Tamam bende inanıyorum uzaylıların olduğuna ama öyle dünyaya gelip adam kaçırıp gideceklerini de düşünmüyorum. Tarihimiz boyunca karşılaşmayacağımız yaratıklar olabilir ancak onlar. Demek istediğim şey UFO falan gelmiyor uzaydan dünyaya. Bu teknoloji Amerikanın elinde ve 11 eylül 2001 de uyguladığı taktiğin aynısını uygulayacak. Bir terör saldırı fakat bu sefer dünya dışından. Şimdi size nerede olacağını açıklayayım. Empire States Binası. İşte kanıtlardan bir kaçı.


Video zaten mesajlarla dolu eğer dikkat ettiyseniz. Rockefeller'ın adı bile geçiyor. Şimdi bu klipte dikkatini çektiğim noktalar şunlar. Video Empire States'e yazılmış zaten ve sürekli elleri yukarıyı gösteriyor? Bağlantıyı kurdunuz herhalde.

UFO saldırısı tüm dünyayı bir bütün haline getirecek. Tüm devletler sırlarını, güçlerini paylaşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder