5 Kasım 2011 Cumartesi

Şeytanın Hikayesi

Şeytan sanılanın aksine melek değil cindir. Cinler, insanlardan önce yaratılmışlardır ve insanın sahip olmadığı özelliklere de sahiptirler. Çok hızlı hareket edebilirler örneğin. Onlardan biri yanınızda olsa da göremezsiniz çünkü onlar farklı bir boyuttadır. Bizim duyu organlarımızın algılayamadığı bir boyut.

Cinlerde insanlar gibi iyi ve kötü olabilirler. Allah'a iman edeni ve etmeyenleri vardı. Çok azgınlık yaptıklarında sonunda Allah gazabını cinlerin üstüne gönderdi. Cinlerin çoğu helak oldu. Melekler, cinlerin gezegeninde sağ kurtulan bir bebek cin gördüler ve Allah'a yalvardılar, dua ettiler onu yanlarına alabilmek için. Allah dualarını kabul etti ve onu meleklerin yanına verdi. Melekler o cini büyüttü, eğitti. Cin ise ibadetiyle melekleri bile hayrete düşürmeye başladı. İlerleyen zamanlarda o cinin yani Lucifer'ın cennete girmesine bile izin verildi.

Lucifer imansız cinlere karşı Allah adına savaştı ve ona dünyanın halifeliği verildi. Lucifer bu kadar yükselmesiyle kibiri doğmaya başladı. İnsan yaratıldığında ise doruk noktasına ulaştı. Allah, insanı yarattı ve secde edin melekler buyurdu. Melekler başta insanın secde edilmeye değmeyeceğini düşünsene Allah, "ben insan hakkında sizin bilmediklerinizide biliyorum" demesiyle melekler secde etti. Lucifer hariç. Karşı çıktı. Ben ateşten yaratıldım, ben insandan daha üstünüm diyerek kibirlendi. Dünyanın halifeliği Lucifer'dan alındı ve Adem'e verildi. Lucifer ise cennetten atıldı ve dünyaya sürgüne gönderildi. Lucifer'a 2. şans verildi. Adem'in mezarına secde et ve sürgünün bitsin, cennete geri dön dendi. Lucifer ise ben sağken secde etmedim, mezarına mı secde edeceğim diyerek 2.kez lanetlendi ve adı İblis oldu. İblis yemin etti, kıyamete kadar insanları yoldan çıkaracağına dair ve bunu bir çok kere başardı. Babil, Eski Mısır, Roma İmparatorluğu bir kaç örneği. Her seferinde Allah peygamberler gönderdi ve insanlara doğru yolu gösterdi. Ama artık sonun sonuna geldik. İblisin son durağı Amerika oldu ve orayı saptırdı. Artık tek hedefi Deccali getirmek. En büyük planını uygulamak ve kıyameti getirmek. Çünkü, ancak o zaman bu sürgünden kurtulabilir.

(Buraya kadar yazdıklarım tamamen araştırmalarımdan öğrendiğim bilgilerdir ve kesinlik payı olmasa da çoğu kısım doğrudur. Buna yakın bir olay olduğu kesindir.)

İlluminatinin en üst düzey yöneticisinin emir aldığı varlık İblistir. Her şey kıyameti getirmek için yapılıyor. İnsanların beyni televizyonla, bilgisayarla yıkanıyor. Peygamberimizin bahsettiği ahir zamanda yaşıyoruz. Sonun sonu.

3 yorum:

  1. Meleklerin iradesi yoktur. Allah'ın dediklerini uygularlar. Yani melekler insanların secde edilmeye değmeyeceğini düşünmez. Allah'ın emrini sorgulamadan uygularlar.

    YanıtlaSil
  2. biz şeytan melek midir dedik kardeşim melek mertebesine kadar çıkmıştır dedik

    YanıtlaSil
  3. ADSIZ yanlışın var hani biz meleklere yeryüzünde bir halife yaratacağız dediğimizde biz seni hakkıyla takdis ederken yer yüzünde bozgunculuk çıkaracak birini mi yaratacaksın dediler diyor kuranda ''MELEKLER'' için nasıl bir iradesizlikmiş bu ki fikir beyan ediyorlar? akılları ve iradeleri var ama ALLAH'IN EMRİNE KARŞI GELME YOK MELEKLERDE.şüphe ve kibir gibi kötü huylar yok

    YanıtlaSil